Roasted Corn, Black Bean, and Mango Salad

Had the most amazing salad today thanks to Chef boyfriend, who learned this from his roommate (originally My Recipes). Flavor and healthy are not mutually exclusive! I like it as a topping for salads and white fish like hake. It reminds of the Southwest Salad I loved at Stanford, which cost a whopping $7. The ingredients for ALL of this = a little over $7 –> I may not be a math major but I know this is an awesome deal!

Ingredients
2 ears fresh corn kernels
2 diced peeled ripe mangos
chopped red onion
1 chopped red bell pepper
fresh lime juice
cilantro, chopped
salt
ground cumin 
olive oil
pepper
1 (15-ounce) can black beans, rinsed and drained
greens (optional)

Directions
Heat oil in a large nonstick skillet over medium-high heat. Stir in corn; cook 8 minutes or until browned, stirring occasionally. Place corn mixture in a large bowl. Add mango and remaining ingredients except greens; stir well. Arrange 1 cup greens on each of 8 plates. Spoon 1 cup corn mixture over greens.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One Comment

  1. Mang thai điều thiên nhiên của mỗi người mẹ, việc làm mẹ vô cùng hạnh phúc và thiên liêng. Nhưng trong thời gian mang thai sẽ luôn là nỗi lo cho các mẹ luôn phân vân bà bầu ăn gì trong 3 tháng đầu để an toàn cho thai nhi và mẹ. Việc mang thai trong 3 tháng đầu cuc kì quan trong cho mỗi thai phụ. Vì lúc này là giai đoạn các mẹ tập thích nghi với sự hình thành của bé trong tử cung và chính là thời gian để thai nhi hình thành và phát triển nên cung cấp đầy đủ dinh dưỡng cho 2 mẹ con. Và cũng trong thời gian ấy các mẹ cũng nên chú ý về việc bà bầu kiêng ăn gìa để đảm bảo an toan cho thai nhi không ảnh hưởng tới những việc không vui. Đặc biệt nên tránh các chất kích thích các chất chua cay, chát hạn chế vận động và đi lại nhiều. Đặc biệt trong 3 tháng đầu các mẹ gặp trình trạng ngén ăn cho nên việc ăn uống rát khó khăn nên cần lựa chọn khẩu phần ăn của các mẹ nên thay đổi. Thêm rau vậy những loại rau bà bầu nên ăn để an toàn và tạo cho mẹ không còn ngén ăn nữa. Cùng chúng tôi tìm hiểu nhé: